Satans synagoga

Satans synagoga kallas den som Kazarerna (KM) tog upp o låtsades vara judar för att slippa bli attackerade av kristna i väst och muslimer i öst. De ber till Baal, Moloch, Lucifer/ Satan för kontroll av folket, rikedom, berömmelse o makt.  De kom från inre Asien o utövade hemska seder som gjorde att de blev utslängda överallt de spred sig precis som Jesuiterna. [1]

Varför vi inte hört om dem är märkligt? Beror det på att  R o t s c h i l d s   o de flesta ”judar” är kazarer o kontrollerar media? En studie påstår att de inte har hebreiskt DNA som 80% av palestinierna har. De talar inte ens språket.

De  levde runt Svarta havet som zigenare o  vandrade in i länderna intill o förslavade de slaviska folken o myntade ordet ”slav”. Jag antar att de är samma folk från Babylon som kallades ”smuts” ”Aipuro”?  De fick bygga murar för att skydda sina städer som annars plundrades, våldtogs o brändes ned. ” The blackheaded barbarians” finns omnämna tydligt i The Amarna letters. 

De blandade sig med judarna o bildade ett  sub-samhälle med eget språk (Yiddish) [2]

” Jag ger er Satans synagoga, de som påstår att de är judar o inte är det. De ska falla ner på knä inför er …  [3]

100-800 e.Kr styrs de av ond kung o rånar, våldtar, mördar o tar offrens identitet från länderna ikring  [4] som  runt kräver att de måste utöva en ”riktig” religion. De låtsas bli judar o skapar en hybrid religion, ” babylonisk talmudism ” o fortsatte  som förr. Har man läst Talmud i detalj förstår man allt. Det är helt sanslöst vad det står där att alla är deras slavar de kan göra vad de vill med. Detta går inte heller att dementera med ”falskt” för det är svart på vitt i så många texter där.

Ryssland m fl länder vidtar åtgärder men KM har spioner som förvarnar så de kan fly med alla pengar. KM svor evig hämnd o anlitade Oliver Cromwell i England som gick bärsärkargång mot allt o alla, särkilt Irländare som användes som slavar i gruvor, plantager i Karibien o svalts ihjäl. Detta startar det engelska inbördeskriget. De infiltrerar o kapar alla världsbanker, slutar med guld o silver o inför en sedel man kan ”byta in”,  dvs  vårt nuvarande monetära system där de gör pengar av luft eftersom de tar räntan på guld de till 90 % inte har.

De tog namnet  R o t h s c h i l d , efter Bauer. Fem söner sprids över världen som kapar bankerna med falsk information om krigen. [5]

1917 mördade kazar- bolsjevikerna tsarfamiljen, stal allt o kapade stormakten Ryssland. De mördar kungarna i Preussen o Tyskland, startar krig o röjer sedan asiatiska kungligheter. De skapade en plan för att sno guld o silver britterna betalat till Kina för silke o kryddor där opium missbruk spelade stor roll, vilket droger gör än idag för att sänka samhället o dess moral.

Via Rottans brev 1917, ”The Bulford-deklaration  ” började de se Palestina som sitt o därefter världen, precis som Jesuiterna.  [6]

De arbetade hårt för att infiltrera allt o alla genom mutor, hot, utpressning o perversion.  Tom barn utnyttjades o offrades .  [7]

Politiker o militärer involverades i de satanistiska nätverken  åtföljda av mutor och hög status.  Ett Mind-Control program kallat S. A. T. A. N inleds på folket via icke hörbar lågfrekvent (patenterad) hypnos i media som de kontrollerar via CMMM.  [8]

KM tog över utbildning o skolor inom många områden där man på så sätt kunde kontrollera vad som lärdes ut o värdegrunderna ”multikulturellt” med perversion, transgender och ”childlove”.

Tandläkare  o folket övertygas att fluor förhindrar håligheter o det tillsätts överallt för att som i  koncentrationslägren passivisera fångarna. Då kan aluminium som är restprodukten passera blod- hjärnbarriären o ge neurologiska störningar, sjukdom o sänkt IQ, som de för in via ”vacciner”.

Program för vaccinationer att skapa hälsoproblem inleds. Bolagen får carte blanche o kan inte hållas ansvariga för skadorna som uppstår. [9]

Läkare vilseleds av förvrängd o förfalskad ”forskning” då de kontrollerar utbildningen o inrättade  American Medical Association

Gordon Duff påstår att Netanyahu planerade 9/11 . [10]

Jag har hört mycket insiders hemligheter men det här tar priset och förklarar exakt vad Israel och deras hantlangare  har varit för oss på uppdrag av KM att sänka ekonomin, öka arbetslöshet, brott, alkoholism och droger, dumma ner barnen o skolsystemet, vacciner o fluor o korruption…” 

På Finks bar i Jerusalem, ett välkänt Mossad vattenhål sas :

”Om vi ​​blir fångade kommer de att ersätta oss med andra som oss.. Så det spelar ingen roll vad du gör, USA är en guldkalv som vi skall svälta, stycka o sälja bit för bit tills inget återstår mer än det vi kontrollerar. Varför? Det är ”guds vilja” och vi kan vi göra det om och om igen. Vi gör det mot länder vi hatar. Vi förstör dem mycket långsamt och får dem att lida för att vägra att vara våra slavar. ”

När  N nämner ”Guds vilja” menar han Baal eller Moloc. De dyrkar honom genom offer o massmord. Om de ”säljer sina själar” tar de hans egenskaper o blir allt mer psykopatiska o onda.

Baserat på artikel i VeteransToday–samt  Forbidden knowledge of the Kazarian empire


  1. Det verkar leva kvar än hos vissa som vägrar arbeta, ser ner på andra folk som gör det o utnyttjar både dem o även sina egna grovt med sex, rån o mord?  Huruvida Satan ligger bakom återstår väl att utreda, men faktum är att det finns många sk vittnen o vittnes-mål om väldigt suspekta saker som sker inom dessa sällskap?
  2. Lyssna på Otto i videon  "Forbidden knowledge - History of the Khazar empire"  o läs Lars Berns  "drömmen om världs- herravälde". 
  3. Revelation 3:9 Det märkliga är att bibelns profetior har i princip besannats? De sju hornen har ljudit, gräshoppor,  det som inte dränkts har bränts, havets varelser flyter upp döda, fåglar o insekter faller från skyn i tusental, pest o elände  )
  4. som Aipuros
  5.  Så gör de än idag.  Vem minns inte deras attack på Svenska kronan på 90 talet? De har sänkt många länders ekonomi för att ta över dem. ..
  6. Är det verkligen en tillfällighet? Jag tror inte längre på slumpen?
  7.  se bl a Ronald Bernard på Youtube
  8. Via elektro-magnetism,radiovågor o nu 5G kan de plantera tankar o känslor o tom avläsa dem. Trump har startat en utredning av de som blev EMF- torterade på Kuba.
  9. De är gjorda på njurar från apor som innehöll minst 40 vilda virus varav cancer var en. Läs mer i min bok Kost & Kunskap 
  10. I en intervju som Mike Harris hade med på hans talkshow "The Short End of Stick "..