1. Vart kommer vi ifrån?

Alla resor har en början, om de har något slut återstår att se? Vart vi kommer ifrån är den fråga som alla människor ställer sig oavsett religion och kultur. Svaret har ju sett lite olika olika ut, men är ändå påfallande lika hos ursprungsbefolkningar. Sanningen är att den bilden vi fått förmedlad av skolan ingalunda verkar överensstämma med verkligheten? Är du beredd att rämna din världsbild? Har du kanske redan vaknat ur din fluffiga rosa dröm för länge sedan? Du bör nog vara beredd att göra det, för den här boken vänder sig till dem som tål obehagliga sanningar och är beredda att ifrågasätta allt de lärt sig och trott var sant. Som Tage sa, all ny kunskap startar med tvivel . ” Doubt is the mother of all knowledge”. Kunskapen är begränsad, men fantasin är gränslös och kan ta dig hur långt som helst, sa Einstein. I denna bok kommer fantasin knappt att räcka till. Det börjar redan från vart vi kommer ifrån och det har nog mycket att göra med vart vi är på väg?

På något sätt verkar det som vår resas början och mål hänger ihop. Bibeln menar ju att Gud skapade Adam och sedan Eva. Redan där skär det sig eftersom Lillith var Adams första fru och skapad som hans jämlike enligt vissa källor.  Men nu är ju faktiskt inte Bibeln våra äldsta källor. Den verkar snarare bygga på de som är äldre. Sedan har man förvanskat dem och helt enkelt tagit bort en massa man inte tyckte passade det man ville sälja.

Några av de äldsta källorna till skriftlig kunskap är sten-tavlorna o cylindrar från Sumererna o den 5000 år gamla Indiska Vedan.  De har text och bild på flygande farkoster från skyn precis som på grottväggar runt hela världen.  I texterna beskriver man livet på jorden, himlen och bland stjärnorna. Man berättar om alla gudar och här finns det en märklig liten detalj som historieböckerna verkar ha valt att dölja? Förutom den att de verkar ”missat” att vi haft ”besök” från rymden och att ”besökarna” kan ha varit inblandade i vår skapelse, har avgudabilderna blå ögon och de flesta verkar rödblonda med ljus hy och en del har skägg? 

Detta fenomen återfinns över hela klotet. T om i Sydamerika där Indianerna inte får skägg än mindre är de ju förstås blonda, blåögda eller vita?  T om Egyptens kungar o Buddha har blå ögon. De bilder man ser på dem är med peruk. I deras gravar finns deras röda hår kvar och DNA:n visar att de är vita. Hur kommer detta sig? Det är heller inte ett fåtal mumier vi talar om här, utan massor.

Hur det var med de sk. Israeliska slavarna som påstås byggt pyramiderna, vilken ras de var av nämns inte? En del menar ju också att det var fria egyptier som byggde pyramider och inte slavar från Israel? Det nämns överhuvudtaget inte en enda gång ordet pyramid i Bibeln. Ej heller nämns byggnationen av pyramider i pyramidtexter vilket moderna forskare menar har att göra med att de inte byggde dem. De flyttade in där efteråt precis som Incafolket i Perus städer och tempel, vilket bl a Brien Foerester visar klart.

Faraonernas DNA är nära släkt med oss.  Långt närmre än de från Afrika och även Mellanöstern. De är närmast släkt med oss därefter Mellanöstern och sist Afrika. Mindre än 1% av de i Egypten är släkt med Tut-ankh- amon (tidigare Tut-ankh-aten) mot 70 % i England enligt analys!?

I dödahavsrullarna som man hittat i en grotta på Västbanken 1947 o uppskattar är ca 2000 år gamla står det om ”de heliga som kom ner från himlen” (Annunakis) o i boken Ezekiel finns det beskrivet fyra gånger med ”moln av eld” o levande varelser.

En Nasa forskare hävdar att de 1920 tog emot radiosignaler från rymden ifrån ”Epsilon” som skickats  för 13 000 år sedan som NU kommit hit.  Han spekulerar vidare att deras döende sol gjorde att de sökte sig en annan boplats. Möjligen hade de redan bosättningar här och ville ringa hem? ET phones home… är nog inte omöjligt? Ej heller att de redan finns här och alltid har funnits? Var de först? Eller aporna först? Parade de sig med oss och mixtrade med vårt DNA? avlade och/eller klonade precis som dagens gen-modifierade grödor? och gen-modifierade bakterier,virus, insekter och djur?

Hur mycket sanning kan det finnas bakom Sumerernas skapelse-berättlse? En annan story som florerar är de sk. ”reptilians” som mycket riktigt också finns avbildade som”gudar” både hos bl a Sumererna och Indianerna.

Kinas kejsare påstås komma av drakblod. Man får inte vara kejsare utan rätt blodslinje. Jag själv spekulerar om dino-saurierna inte dog ut helt (krokodilerna, varanerna m. fl  överlevde oxå) utan gick in i grottor då naturkatastrofer samt istider o annat härjade?  Raptors gick på två ben med små armar. Kan de ha vidareutvecklats till de ”reptilians” vi ser på bilderna? Eller kom de från ”himlen”? Att våra fåglar kommer ifrån dem och att vi själv har både en reptil-hjärna och rester av en svans vet vi redan.

Vi ska dyka in i detta lite närmare. Som alltid är det svårt att ”bevisa” saker o ting men än så länge är det fritt att spekulera o visa på de fynd o texter man hittat o dra egna slutsatser o teorier kring det. Lite märkligt är att Bibelns texter inte omnämns som ”kristen mytologi” medans andra gör det?  Vart går gränsen för myt, religion o historia?  När de börjar äta oss? Vi får väl hoppas att de dog hela bunten av den där kometen o inte gömt sig någonstans?

Videtips i Youtube;  ”Mankindz True history the Gods Enki & Enlil” ”5000 years old manuscript reveals TV atomic energy and travelling to other planets.” 25 min,  ”Lilith – Demon and first wife of Adam” 10 min