Hur bekämpar vi ondskan & hjärntvätt?

I fg. kapitel har vi pratat om ”hjärnforskningen”.  Att manipulera folks hjärnor, tankar och beteende är förstås den ultimata våta drömmen för de psykopater som styr oss. Ju mer medvetna vi är att vi är manipulerade desto större möjligheter har vi att hantera och stå emot det, därför är utbildning samt upplysning en stor del. Vi måste så frön av tvivel hos de ”auktoritets-troende” så de börjar ifrågasätta sin omvärld o världsbild.

Som HJÄRNTVÄTTARE är det en bra idé att inbilla sitt offer att de följer GUDS ord. Däremot bör de inte ha någon ”direkt-kontakt”. All kontakt måste ske via dem. Något eget tänkande, initativ eller civilkurage får inte finnas. Man måste ju uppnå absolut lydnad? För att få folk dumma nog att göra detta dillar man bara i dem att de är hjältar för mänskligheten när de i själva verket är verktyg för alla möjliga suspekta ”organisationer” och framtida Armageddon. De får tränas i att inte känna någonting, skulle de göra det lär de sig snabbt att sluta om de vill överleva överhuvudtaget.

Hjärnan kan inte hantera hur mycket grymheter som helst utan att stänga av. Vid tillräckligt starkt trauma kan de ”lämna kroppen” och sedan inte minnas vad den varit med om. Hjärnan sorterar in minnet längst ner i en låda med dubbla lås. Den öppnas inte i första taget men kan öppnas oavsiktligt vid dofter, ljud, smak eller något annat som minnet använder sig av normalt för att ”hänga upp minnen på galgen” i ”garderoben”. Känsel-intrycken ÄR galgen. Det är det minnes-mästare använder sig av. Hypnotisörer kan oxå väcka minnen, men även nya trauman och hårda slag mot skallen. Det händer att barn som utsatts för incest framkallar förträngda minnen vid bilolyckor etc. Lådan ramlade ut vid slaget..

För att få någon att våldta, tortera och mörda, även oskyldiga människor och begrava dem levande krävs att de inte är rädda att straffas av en högre makt. Man inbillar dem helt enkelt dels att de gör detta för att de ska komma till paradiset, vad som väntar där beror på vem som hjärntvättat dem, det kan va jungfrur och vackra hästar med rubiner eller nåt annat.. . dels att deras överordnade eller ”Gud” tar på sig allt ansvar och tutar i dem det. De är liksom ansvarslösa o helvetet väntar alltid runt hörnet om man inte gör som man blir tillsagd. Jesuit-eden från fg. kap. är ju ett bra exempel o så hemsk att den tål upprepas;

””vidare lovar jag att när möjlighet ges föra ett obarmhärtigt krig, hemligt eller öppet mot alla KÄTTARE, så som jag är ålagd att göra för att utrota dem från jordens yta. Jag skonar ej ålder, kön eller tillstånd och kommer att hänga, koka, flå, krossa, strypa och begrava dem levande.. och sprätta upp kvinnors magar och livmoder och krossa deras spädbarns huvuden mot väggarna, för att tillintetgöra deras avskyvärda ras för evigt. När detta inte kan göras öppet, kommer jag i hemlighet att använda den förgiftade bägaren, strypa med tråd eller kulans bly… dolkens stål, oavsett rang, yrke eller tillstånd i livet…

Detta när helst jag blivit tillsagd av min överordnade inom Jesus sällskap. ..
Jag svär härmed att jag viger mitt liv och själ och alla mina krafter .. och med denna dolk jag nu mottar .. skriva mitt namn i blod.. och skulle jag tvivla i in övertygelse må mina bröder hugga av mina händer och fötter och strupe från öra till öra.. mina mage sprättas upp och brinnande sulfat hällas däri… och allt straff som finns på jorden och må min själ bli torterad av demoner i evighet i helvetet.” 

Sen har vi också ”religioner” med Satanism Luciferianism där människor är lika ”religiösa” som muslimer, kristna o andra enligt bl a Ronald Bernard som menar att de tar detta döds-allvarligt och det är många gånger en döds-dyrkan. För dem är döden mer en transformation av energi och vi återföds igen. YHVE i bibeln den onde o Lucifer är den godes om revolterar.  Makt och rikedom utlovas i de högre kretsarna. Kvinnor beundras och vördas som ”gudinnor” o ”prästinnor”. Sex är ibland en del av riterna precis som i den tidiga Babyloniska religionen.  Enligt dem måste vi ha mörker för att kunna uppfatta ”ljuset” o det goda liksom ”föds” ur detta på något lattjo vis. Vår själ blir också skolad av allt lidande som är en ”lärdom”.

Mycket trix vänder sig till det under-medvetna. Man laddar symboler med budskap och smyger in dem precis överallt i samhället. Pedofil-symbolerna är hur många som helst med allt ifrån ”GB- hjärtat” till fjärilar. Symbolen med det allseende ögat och pyramiden (på dollarsedeln bl a) finns överallt. Kändisar o politiker gör satanist- eller Illuminati-tecken (se bilden på Jesus som pekar uppåt o neråt med ”as above, so below” tecknet). En annan är cirkeln med tumme o pekfinger för ena ögat eller hålla för det.

I Georgia USA finns det hugget i sten ( se ”Georgia guidestones”)  att de ska ta ner jordens befolkning till nån halv miljon. Hur kanske man kan spekulera i… virus, ”vacciner” , väder-manipulering med torka, missväxt, tsunamis, översvämningar, orkaner, mm?  Finns många förslag i tidigare nämnd ”manual”. NASA ska tydligen oxå ha haft någon?

Vi bombarderas av gifter samt strålning i vårt moderna samhälle samt skräpmat som gör många undernärda men övergödda på tomma kalorier fulla med gifter utan näring. Detta skapar förstås sjukdom. Vaccinerna förstör immun-försvaret o sedan är det inte långt till sjukdom, cancer o död. Våra ungdomar är inte särskilt mycket friskare nu än de var förr. Fertiliteten hos dem är katastrof.

Snälla rara du, se igenom spektaklet och tänk alltid EFTER före du gör något och går på smörjan som serveras i MUTADE SINNESSLÖA MEDIER &  AV DERAS TROLL PÅ NÄTET. Hur många agenter de har utbildat och avlönat vågar man knappt gissa. 21 TRILLIONER dollar kan NSA /CIA eller vilka de nu är inte redogöra för som ”försvunnit” ur budgeten i USA de senaste åren. Då de i princip kan spåra en fluga i Amazonas o dessutom fota den i närbild, tycker jag detta är lite märkligt?  En inte alltför vild gissning är att de har gått till Secret Space Program (SSP) samt Target Individuals programs och andra psy-ops program o kanske uppbyggnaden av bunkrar o hela städer under jord ifall deras atomkrig går i uppfyllelse. Man kan söka på filmer om ”Underground city / tunnels Denver airport”.

Lite trist dock att folk är ointresserade av psyket. Om de är det så visar de de ialla fall inte. Kanske roligare med Big Brother & Bingo Lotto? Bekvämare lögner helt enkelt än obehagliga sanningar? Nån annan får helt enkelt ta ansvaret. Förr trodde jag stenhårt på att ”det finns bara VI och VI är ANSVARIGA. Utan de godas medgivande kunde inte ondskan segra?”  Nu är jag övertygad att det inte är så men det hindrar oss inte från att försöka ialla fall. Alla kan ju inte göra allt, men alla kan göra något och tillsammans kan vi påverka, har jag skrivit massor av gånger och det är ju faktiskt sant. Om inte alla medvetna människor i dagens samhälle med hjälp av internet hjälps åt att sprida information och kunskap skulle vi inte se att hela samhälls-strukturen håller på att störta. ”De”  håller på att tappa greppet. De är i panik nu, deras plan på tredje världskriget fungerar inte riktigt.

Fundera på detta och vad du vill? Styr du dig själv eller gör någon eller några andra det? Varför?

Nedan är en auto-översatt text av okänd som ej är min men jag tyckte var bra o som handlar lite om vad bl a ”Satanist-barn” o MK ultra offren utsätts för – för att kunna styra dem;

”Dödskulturen handlar om att inte bry sig om livet och främja döden. När vi inte bryr oss om livet eller andra människor, förlorar vi vår förmåga att få empati. Brist på empati är att vända människor till ”robotar ”som sprider mörka krafter som matar negativa aliens.

Dödskulturen används för att främja dessa destruktiva livsstilar (Satanismen) för att permanent skada hjärtat, själen och hjärnan mha någon form av fragmentering eller dissociation.

Dissociativa beteenden eliminerar alla spår av sann mänsklig empati och tar bort den personliga ansvarigheten gentemot de etiska konsekvenserna och följderna som ligger bakom verksamheten i den nuvarande världens sociala-, politiska-, militära- o företags- strukturer som används för att utföra denna anti-mänskliga agenda.

Splittrande beteenden och fiendes-mönster manifesterar sig som inre väggar för separation  likaså själs-fragmentering, användningen av av-delning i företags-strukturer är mycket relaterad till skapandet av inre väggar och yttre väggar av separation.

Dessa separations-väggar är något som finns inom oss, så att de kan existera i vår medvetenhet. Vårt högre medvetande splittras i bitar, så det är sekvensierat bakom väggar som vi inte kan uppleva.

Dessa inre separations-väggar är uppbyggda av trauma och smärta som ackumuleras i 1: a, 2: e eller 3: e chakran. Detta är när människor kan få extrema symtom som uppträder som sociopatisk dubbelhet, inkoherens, ond tvilling och multipel personlighets-störning. Varför vill de att människor ska agera och uppträda mer som dem?”  ( för att de inte kan bli som oss – ska vi bli som dem , min not) 

Det finns många bra videos som  handlar om detta och Mengeles försök under Nazismen som sedan exporterades till USA, troligen via KKK och Illuminati. Många har jag delat i bloggen https://nikkicocaracha.blogspot.com o på Facebook men censuren har raderat en del. (Samma gäng min anm.)

Hur kan vi rädda världen från ondskan? 

Kärleken och utbildning är det viktigaste. Jag har alltid trott att vi måste börja med kvinnorna och barnen. Kärlek föder kärlek och våld föder våld. Ett barn uppfostrat med hat och våld blir likadan själv. Kvinnor o barn är utsatta både fysiskt, psykiskt o kulturellt. De har inga rättigheter och små möjligheter att försvara sig. Kulturen påbjuder ibland att det är så. Vare sig d gäller syrakastning i Bangladesh ,våldtäkter i Afrika, misshandel i Sydamerika lr tvång att bära slöja och vägras utbildning i muslimsk stat.

Ska någon förändring ske måste det komma från männen. De måste förmedla till samhället att det inte är okej att misshandla kvinnor och barn och förvägra dem utbildning. Hur snäll är en misshandlad kvinna mot sina söner? Hur kommer sönerna att behandla sin fru? När ska det ta slut? Människohandlare är fd slavbarn själva. Gamla tanter omskär unga flickor utan bedövning med slöa rakblad för pengarnas skull och för att mödrarna insisterat. När ska detta sluta? Barnen blir ärrade för livet och det krävs mycket för att bryta traditioner. Inte bara i skolan det börjar men det är en god start. Männen i samhället måste också sätta stopp. Misshandel kan aldrig vara okej. Det föder rädsla samt osäkerhet och ännu mera våld som aldrig tar slut. Kärlek, gemenskap och utbildning hör ihop. Det föder trygghet och medmänsklighet. Utan det är vi förlorade.

Make love and memories before it’s too late <3
Nikki

Videotips : ”Mind Control – Pedophilia – Project Paperclip – Project Pandora”  12 minuter lång samt Cathy O brien ”MK Ultra” som berättar om sina personliga upplevelser. I princip alla sk ”Luciferianer” är utsatta för ”compart-mentalisation”, dvs tortyr, som barn så psyket splittras och kan ”hackas”. De tar helt enkelt över hjärnan. Förutom detta finns det ”riktig” teknik samt datoriserat ”damm” som kan ta över hjärnan samt frekvensvapen som vi nämt.

Länktips: https://www.forsvarsmakten.se/sv/organisation/ledningsregementet/insatsforband/psyops ” Ett Taktiskt Psyops Team (TPT) har påverkan som huvuduppgift och utför psykologiska operationer på fältet. Det innebär att TPT måste vara experter på kommunikation, för att kunna förutse, förebygga eller förstärka beteenden hos målgrupper. Dessutom har TPT ansvar för att inhämta förbandsspecifik underrättelse.