Jesu sällskap – Je$uiterna

Så har vi då kommit till Jesu sällskap. Orden jag faktiskt trodde kämpade för Gud? Ju mer jag läst desto mer övertygad har jag blivit att detta är inget annat än Satans hantlangare på jorden förklädda till präster för att enligt deras egen manual infiltrera fienden och förstörda dem inifrån. En känd fiende på porten är lätt att känna igen och bekämpa, men inte en ulv i fårakläder. ( matthew 7:15 bl a) och frågan är nu när de öppet leder Vatikanen vad vi har att vänta oss? Är det någon skillnad mot när de ledde den dolt? I Jesus armé kan man göra vad som helst utan straff. Ändamålet helgar medlem. Inga medel är otillåtna så länge din överordnade har gett order. Inget får ifrågasättas och din fria vilja existerar inte. Ditt tänkande existerar inte heller. Du ska vara en lydig robot som slaktar och flår på befallning. Ansvaret tar ”Gud”,  du är helt ansvarslös och belönas i himlen för din trogna gärning.  Detta låter faktiskt som agendan för Illuminati? Och när man läst ”manualen” ”Silent weapons för Quiet wars” undrar man inte om de är de som skrivit den?

Ignatius av Loyola ( IL) föddes 1491 på baskiska slottet  Loyola, o  började sin bana som soldat. Han blev sårad i  strid 1521 o bestämde sig att bli Jesus soldat istället. 1540 godkände påven  ”Jesu sällskap”. Fram till sin död 1556 var han general, direkt underställd påven. Hans föräldrar var rika, mäktiga katoliker och tydligen var han våldsam som barn/ ung och siktade högt som officer i armen. När hans planer raserades  fick han ett nervöst sammanbrott och bestämde sig för att bli ”Jesu krigare” med siktet på Jerusalem. Han fick dock stanna på vägen i Frankrike pga Pesten och levde i en grotta i 10 månader o  plågades av mardrömmar och hallucinationer och fick besök av någon ”serpentliknande”  (Satan?)

Efter några år fick han lärjungar och påven tyckte det passade bra att hans sällskap kunde användas mot protestanterna som skulle bekämpas till varje pris. De som togs in i orden fick gå igenom en rit samt 30 dagars hjärntvätt där den fria viljan helt skulle brytas ner och varje andetag och tanke kontrolleras. Den process de gick igenom skulle likna hans egen i grottan, med skillnaden att de hade ingen kontroll.  Eller om det var Satan? Man kan faktiskt undra om han var besatt på riktigt för det finns märkliga historier ?

När man läser deras ed här förstår man lite vad som rört sig i hans huvud o vad som troligen fortfarande rör sig i deras huvuden ? Att ISIS använder samma metoder och kokar folk i deras egen avföring som Jesus ska göra i Talmud är lite misstänksamt? Vidare att Satanisternas pedofiloffer uppvisar märken överensstämmande med medeltida tortyrinstrument? och hur passar frimurarna in i detta? Och deras armé Blackwater som säkert använts för träning av diverse legosoldater av Cocain International Agency och No Such Agency /NSA.?

”vidare lovar jag att när möjlighet ges föra ett obarmhärtigt krig, hemligt eller öppet mot alla KÄTTARE , så som jag är ålagd att göra för att utrota dem från jordens yta. Jag skonar ej ålder, kön eller tillstånd och kommer att hänga,  koka, flå, krossa, strypa och begrava dem levande..  och sprätta  upp kvinnors magar och livmoder och krossa dess spädbarns huvuden mot väggarna, för att tillintetgöra deras avskyvärda ras för evigt. När detta inte kan göras öppet, kommer jag i hemlighet att använda den förgiftade bägaren, strypa med tråd eller kulans bly… , dolkens stål , oavsett rang, yrke eller tillstånd i livet…  Detta när  helst jag blivit tillsagd  av min överordnade inom Jesus sällskap. .. Jag svär härmed att jag viger mitt liv och själ och alla mina krafter .. och med denna dolk jag nu mottar .. skriva mitt namn i blod.. och skulle jag tvivla i  in övertygelse må mina bröder hugga av mina händer och fötter och strupe från öra till öra..  mina mage sprättas upp och brinnande sulfat hällas däri… o allt straff som finns på jorden och må min själ bli torterad av demoner i evighet i helvetet”  (min övers) 

De fick tillåtelse av kyrkan att stå ovan lagen enligt eden och befriades allt ansvar för att kunna göra dessa avskyvärda brott.  Vidare syftade deras träning till att stänga av alla mänskliga känslor och empati. I spirituella ceremonier åkallades ”the serpent” sägs det.  Detta förefaller inte omöjligt då ett flertal påvar försöker bannlysa dem.

Påve Clement X1V bannlyser dem 1773  då de katolska länderna tröttnat på deras manér och ber om bannlysning för evigt. Den fg påven dör mystiskt innan ordern och Clementz nio månader senare efter att han sagt att han utfärdat sin dödsdom. Flera fick giftbägare och plågades i månader, något undertecknad känner till. ”Alas, I knew they would poison me; but I did not expect to die in so slow and cruel a manner.” (Clement X-1V))  En annan påve beordrar allas avrättning en och samma dag och de bränns på bål  fredag 13:e & Illuminati bildades officiellt  den första maj..  man undrar ju varför vi firar första maj överallt? Å varför skyskrapor o annat brinner just denna dagen?

Mellan 1555 och 1931 har de bannlysts från minst 83 länder pga sitt intrigerande att störta regimen mm. De är kända för sina lögner, spioneri, infiltration och mord. De arbetar sig djupt igenom maktens korridorer som spioner under täckmanteln av välgörenhet,
” Vi kommer som lamm och kommer härska som vargar” (Francesco Borgia  samt ” The Babington Plot”)

De säger själva att de ska låtsas vara judar bland judarna, muslimer bland muslimerna.. etc för att krossa dem inifrån..   ” be part of the faith system or cult they intend to destroy..  appear to be one thing on the surface..  5:e kolonn – från insidan.   A nation cant survive en enemy from within , Cicero  – a trademark of Satan – 1/3 of the angels fell  with him”

Det finns massor av information på nätet om dem och en av de som gjort stort intryck på mig är Joe Phelps som skrivit boken Vatican Assasins. Han menar att Sionisterna ör inte de huvudsakliga bovarna bakom NWO utan Jesuiterna och Vatikanen som kommer att se till att det sista kriget står mellan judar , protestanter och muslimer och på något sätt är att kristna katoliker vinnare och överlever i den nya världsordningen som styrs av dem, med EN religion, EN valuta En polis etc. Han betonar också att det är en MILITÄR orden och att det tar 15 år att bli J. De kontrollerar allt i hela världen och alla banker. Den mäktigaste är förstås den svarta påven och därefter troligen han som är ansvarig för dess militär och sedan påven i V. och därefter ärkebiskopen i New York och troligen England osv.  Han menar också att höga frimurare låtsas att vara Lutheranska präster närde i själva verket indoktrinerar Jesuiternas principer på sina följare/kollegor, att de skapade Mujahedin /Al Qaida och senare införde Wahabism redan på 1700 talet samt med Richard Burton 1932 i Saudi. De har fullständig kontroll över Islam via Knights of Malta.

Skapade Vatikanen  Islam som en false-flag för att utrota judar och kättare och andra de ville bli av med och samtidigt få goodwill? (lyssna på intervjun) Joe menar att de t  om kontrollerar mäktiga ortodoxa frimurare- judar !?  förutom muslimerna , katolikerna och alla regeringar och säkerhetstjänster och sannolikt maffian.  ÄR de maffian? Eftersom CIA & NSA sköter det mesta av det och de styr dem? Joe menar att de stulit alla länders guld och en anledning till deras hat emot länder är att de bannlyst dem.

1820 bannlyste Ryssland och 1872 bannlyste Tyskland dem. Ryska revolutionen 1917  och ww1 blir hämnden för detta och givetvis la de sig i amerikanska inbördeskriget och mördade troligtvis Lincoln EFTER kriget. 1902 bannlyser Frankrike dem och därefter Spanien 1932 med Franco vilket förstås straffas hårt. 600 000 liberala katoliker och protestanter massakreras via tanks mm.  Det första Lenin gör 1922 när han tar makten är att åter välkomna J.

Något som är märkligt är också hur Hitler låter sina trupper frysa ihjäl i Ryssland precis som Napoleon? Lärde de sig ingenting eller var det självmordsuppdrag med flit? både första och andra världskriget?  Vidare sägs att hela brittiska flottan med 500 ubåtar sänktes när de  skulle till hamn i  Irland? Woodrow Wilson var också en J agent som sålde ut hela USA till Federal reserv, som ju är privat. ( se boken Creature on Jekyll Island)

1969 bannlyser Shiamuslimerna dem i Irak och därefter är karusellen igång i muslimvärlden.  Givetvis är 9/11 ett dåd av dem som först ska skyllas på muslimer och sedan judarna…  Biskopen i New York är en av de mäktigaste i världen och förstås Jesuit och har kontroll över alla Bush och FBI och CIA som förstås var inblandade. Eftersom de fortfarande lever och massor av vittnen som överlevt alla explosioner som kom UNDERIFRÅN i hisschaktet mm så kan de åtalas. De har inte blivit hörda av kommissionen enligt uppgift vilket ju är märkligt förstås och tyder på hundar begravna. Men det vet ju hela världen faktiskt.

Ja som sagt, alla vägar bär till Rom… eller Jerusalem?   Enligt Joe dödar de sina egna utan att blinka – ändamålet helgar medlen.. vilket är NWO och Salomons tempel i Jerusalem och hela världen åter står under Roms styre. Deras ed är ju inte heller särskilt trevlig och det faktum att tom Vatikanen bannlyst dem och i halva världen måste väl ha någon orsak? Så vitt jag minns nämner Joe inget om att de är Satanister och Luciferianer och kopplingen till Alumn Brathos. Får återkomma om det senare.,

Deras avskyvärda dåd under inkvisitionen  borde väl få folk att fatta vad de är kapabla till? De är religiösa fanatiker. Oavsett om de tror på Lucifer eller Jesus eller Maria så är de livsfarliga.. inte bättre än muslimska fanatiker som de också troligtvis skapat för att kunna ta död på alla kättare samt muslimer och judar – och har ett nytt korståg.. damer o herrar .. det 30- åriga kriget tog aldrig slut.. inget krig har nånsin tagit slut.. it just went under cover.. a SILENT WEAPON for QUIET WARS.. hur man tar livet av folk utan kulor och badwill och  kanske lite good will istället?

Vatican Assasins verkar sannerligen en intressant bok och jag rekommenderar de som kan engelska att lyssna på intervjun .”HISTORICAL ORIGINS OF THE JESUIT ORDER   37 min.  Eller  – The Vatican Behind the Creation of Islam – 47 min.

CITAT on the Jesuits;

  ” [the Jesuit Order’s] restoration [in 1814 by Pope Pius VII] is indeed a step toward darkness, cruelty, despotism, death. … I do not like the appearance of the Jesuits. If ever there was a body of men who merited eternal damnation on earth and in hell, it is this Society of [Ignatius de] Loyola.” John Adams (1735-1826; 2nd President of the United States)

”The Jesuits…are a secret society – a sort of Masonic order – with superadded features of revolting odiousness, and a thousand times more dangerous.” Samuel Morse (1791-1872;

”I have learnt most of all from the Jesuit Order. So far, there has been nothing more imposing on earth than the hierarchical organization of the Catholic Church. A good part of that organization I have transported direct to my own party. The Catholic Church must be held up as an example. I will tell you a secret. I am founding an order. In Himmler (who would become head of the Nazi party) I see our Ignatius de Loyola (Jesuit founder).” Adolf Hitler

”The Jesuits are a MILITARY organization, not a religious order. Their chief is a general of an army, not the mere father abbot of a monastery. And the aim of this organization is power – power in its most despotic exercise – absolute power, universal power, power to control the world by the volition of a single man. Jesuitism is the most absolute of despotisms – and at the same time the greatest and most enormous of abuses.” Napoleon Bonaparte; 1769-1821; emperor of the French)

”It is my opinion that if the liberties of this country – the United States of America – are destroyed, it will be by the subtlety of the Roman Catholic Jesuit priests, for they are the most crafty, dangerous enemies to civil and religious liberty. They have instigated MOST of the wars of Europe.” Marquis de LaFayette (1757-1834; French statesman and general. He served in the American Continental Army under the command of General George Washington during the American Revolutionary War.)

”the American Civil War  would never have been possible without the sinister influence of the Jesuits.” Abraham Lincoln

Launched by Ignatius Loyola in the 16th century to wage war against the Reformation, the Society of Jesus rapidly spread to every corner of the globe. The Jesuits insinuated themselves into the affairs of governments and churches, eventually earning expulsion from almost every nation in this world, including the Vatican itself! Comprehensive list of quotes from various authors and speakers

”The public is practically unaware of the overwhelming responsibility carried by the Vatican and its Jesuits in the starting of the two world wars – a situation which may be explained in part by the gigantic finances at the disposition of the Vatican and its Jesuits, giving them power in so many spheres, especially since the last conflict.” – Edmond Paris (Author of the book The Secret History of the Jesuits)

”…The Roman Inquisition…had been administered since 1542 by the Jesuits.” – F. Tupper Saussy (Author of the book Rulers of Evil)

”Between 1555 and 1931 the Society of Jesus was expelled from at least 83 countries, city states and cities, for engaging in political intrigue and subversion plots against the welfare of the State, according to the records of a Jesuit priest of repute [Thomas J. Campbell]. …Practically every instance of expulsion was for political intrigue, political infiltration, political subversion, and inciting to political insurrection.” (1987) – J.E.C. Shepherd (Canadian historian)

Mer i appendix