Sammanfattning & diskussion

Inledningsvis har vi diskuterat vart vi kommer ifrån och vart vi är på väg? Vi konstaterade att det finns rätt många frågetecken kring de gängse bilderna från ”kvack-ademikerna ” med ledning av de spår från äldre avancerade civilisationer som faktiskt finns?

1. De megalitiska byggnaderna spridda över hela världen har med all logisk sannolikhet byggts av andra än ”oss” och dessutom med liknande eller samma teknik. Stenarna är perfekt skurna med annat än koppar i en precision som är helt enastående som om den vore med laser. Det är helt osannolikt att ”judar” byggde dem på bronsåldern då brons inte skär i basalt o granit. Erosionen visar tydligt att de är MINST 10.000 år gamla, vilket ännu en ny kol-datering i Turkiet visar med en Egyptisk grav som påminner om Nefertiti?

2. Skeletten av ”jättar” (dryga 2 m) är många. Det finns masker som klart matchar de bilder som ser ut som ”aliens” med päronformat ansikte och STORA sneda mandelformade ögon. Vi har oxå andra skelett med varelser som har tre eller sex fingrar. Jättarna hade sex, det finns det fortfarande människor som har.

3. De genetiska spåren antyder helt klart en moder-civilisation som ”gick under” där folk flydde åt jordens alla hörn. Den skandinaviska DNA:n hos Egyptens kungar är bara ett exempel. Det andra är släktskapet med stammar från Sydamerika o södra halvklotet med Australien. Ett tredje är de vita ”Aryans” med rött hår som återfinns över hela jordklotet bland mörka urinvånare i Nya Zeeland, folk i mellanöstern o främst Nordafrika. De borde vara det skandinaviska som King Tuts? De vita mumierna i Kina är äldre än de kinesiska mumierna. De som de funnit i Nordamerika har inte kommit via Ryssland som de påstår.

4. Märkena på landskapet visar klart att tsunamis dragit med havs-sediment långt upp på land som bekräftar meteorit-regn o komet-nedslag som oxå drabbade Nordpolen som då var isfri med gräs. På minuter frös de med gräs i magen. Lämningar i havet visar på att en helt okänd kontinent kallad ”Mu” har sjunkit, förutom Atlantis.

5. Texterna o ”myterna” från ALLA kulturer har samma rötter o verifierar varandra. Detta gäller inte bara flygande farkoster som sprutar eld o ”människor” med syrgastuber o helikopterliknande bilder.

6. De religiösa rötterna verkar klart vara desamma. När man kartlägger dem förstår man att de bygger på samma ”entiteter”. Huruvida dessa ”entiteter” är ”verkliga” ”gudar” deras ”söner” etc. eller i själva verket ”aliens” man trott varit ”gudar” är upp till var och en att bilda sin uppfattning om. Att vi skulle vara ensamma i universum är enligt min förståelse o erfarenhet samt sannolikhets- mässigt helt omöjligt men detta utesluter inte alls att någon /några/något skapat allt från början och kanske fortfarande håller i trådarna. Fler och fler människor vågar vittna om ”besök” från ”entiteter” av andra ”dimensioner” utan risk eller kanske skiter i risken att bli kallad sinnessjuk och inlåst? Då borde väl påven och halva jordens befolkning också låsas in?

En stor del av boken har ägnats åt att försöka kartlägga spåren av Kristus och ev. ”antikrist”. Vi har förstått att det finns andra texter än de i bibeln publicerade som ger en annan bild av både vår skapelse samt vem/vilka som kan tänkas styra över oss här på jorden. Den katolska (Romerska) världen menar förstås att de är ”satanister” vilket är märkligt då en del har varit kanon i bibeln tidigare samt att aposteln Johns andra texter finns med? Book of Enoch trodde de sig bränt.. men aj så illa det kan gå när saker kommer fram i tö… så nu anklagar de varann för att vara satanister..

7. Annunakis är det numer många som känner till som de som ”från himlen till jorden kom” o de med lång nacke som människorna i delar av Afrika fortfarande strävar efter. Flera är de i den sk. ”vakna” världen som spekulerar i om de är våra förfäder o vart ifrån de kom? De säger själva att de kommer från ”Niburo” o att de skapat oss. Om de är ”gudar” återstår att reda ut? Många avbildningar i Sumer samt ”Ogdoads” i Egypten är av reptiler, deras sk ”ursprungliga” form i texterna. Betyder det att de är ”reptilians” eller ”dracos” som bl a Dan Winter o Wilcock redogör för? Och vilka är då the Pleidians? För de som sett o läst deras arbeten har man förstått att det varit o är ett krig i universum mellan olika raser som pågått i tusentals år. Som brukligt är för att skapa band mellan krigande folk gifter man in sig i varandras familjer o skapar hybrider för att främja fred. Så ska tydligen ha skett. Humanoider med huvud, ben, armar o fingrar med drag från reptiler, fåglar, katter, hundar o insekter sägs finnas i hela universum.

”The serpent” säger sig ju Jesus vara i NHC eller Lucifer som det står i rev. 22? Han är enligt mina slutsatser oxå bl. a Horus som ju symboliseras av falken precis som modern/systern/frun ISIS /Innana. De finns oxå avbildade som kobror tillsammans. Dessa kobror slingrar upp längs ryggraden och är avbilden för visdomens gud, Tooth, som betyder just visdom som ZU . Min slutsats är att Enki och Inanna samt Tooth är en och samma, de representerar samma saker, Han kallas oxå Yam, flodens gud och i många kulturer är hon flod-gudinna. The ”snake queen” sägs oxå styra i ”Inner earth” som vissa historier berättar o lord Byrons. Här antar jag att de i Tibet har en hel del intressanta texter som bl. a Madame Blavatsky skriver om.

I boken ”Serpent Masters redogörs för källor som skulle indikera ett gemensamt ursprung. Från Atlantis kom ”The seven sages” (Apkallus i Sumer, Craftsmen i Naghammadi) som vi nämnt bl. a i kapitlet om Thoth. Han menar att även om många föreslår att Annunakis med Enlil, Enki, Inanna etc. kom från ”himlen” likt Nefilims i bibeln eller Watchers i Book of Enoch, så kom minst EN av dem, dvs THOTH själv från ATLANTIS som hen oxå själv påstår. Mina studier säger att det handlar om en androgyn varelse som mestadels varit gudinna. De skriver själva att de är androgyna som Blavatsky oxå påtalar.

Med anledning av ovan kan vi fundera lite om dessa sju ”vise män”?

1.Kom de verkligen från Sirius hela bunten eller Orion -systemet med de sju systrarna, Atlas döttrar?

2. Kom de hit för att ”utveckla” denna planets ”varelser”?

3. Hur många gånger har de då varit här?

4. Vilken gång i ordningen var Atlantis?

5. Varför har de ihjäl oss emellan varven o raderar vårt minne så vi inte lär oss ett jota från förra vändan?

6. Har evolutionen verkligen gått till så som skol-teorierna föreslår?

7. Är ”reptilians” en kvarleva från de sk. Raptors som gick upprätt från dinosaurietiden? De bilder vi sett påminner starkt om dem där de utvecklat 5 fingrar och händer?

8. Har de ”utvecklat” dem själv eller korsat sig med oss (neanderthalare/homo erectus)?

9. Är syftet att ”utveckla” ”perfekta själar” för universum?

10. Eller är syftet helt enkelt att tillfredsställa egna maktbegär och leva ”genom” oss som parasiter som David Icke i princip menar i en evig recycling av våra själar där vi slavar för dem medans de erövrar i princip hela universum? Historierna från visselblåsare är rätt många hur vår planet är en regelrätt slavkoloni bland flera andra där de är envålds-härskare och tyranner.

11. Om ”de” nu vill ”rädda” mänskligheten varför försöker de då förgifta oss VARJE dag ? Chemtrails-planen här över går stup i kvarten o nysningar, kli i halsen o hosta kommer som ett brev på posten. Blev varse att de som flög här sannolikt kom från en ”portal”, kanske från en annan dimension t om, när de dök upp ur ”tomma intet” flera gånger på en klarblå himmel på EXAKT samma ställe. Vidare har de teknik att göra planen osynliga o kör gärna nattetid då ljuden av extremt stora plan som flyger lågt hörs.

12. Om det som några påstår, pågår ett ”krig” mellan ljuset o mörkret, det onda o goda samt olika falanger av varelser i universum o deras familjer o hejdukar här på jorden, VARFÖR skyddas då inte de som arbetar emot mörkret bättre? Fler än undertecknad har råkat ut för MYCKET märkliga saker o en del har fått sätta livet till då de inte har kunskap att rädda sin kropp från deras attacker, bl. a de som skrev ”The law of one” påstått dikterad av RA själv. Han verkar då inte särskilt mäktig om han inte kan skydda sina ”utvalda” ?

Såvitt undertecknad förstått, som även stått i dokumentet från Nasas hemsida, så har de även radioaktiv strålning de kan attackera motståndare med förutom deras vanliga som hindrar en från sömn o får hjärnan att blöda samt celler att dö då mitokondrierna förstörs o många gånger kokas av micro-strålningen. Ändlösa är de nätter man vaknat som en nygrillad kyckling utan möjlighet att somna om när hjärtat slår som en kolibris.
Personligen tror jag inte längre på Darwins teori att ”fiskarna gick upp på land”. ”De” ; council of eight – Yaldabaoths ”lilla skara” av ”gudar” (?) har säkert använt vår planet som sitt privata zoo i 5 miljarder år? Här har de ”GMO-korsat” allsköns varelser från dag ett, inklusive monster som dinosaurier. Vilken form de själva tar är egentligen ointressant om de kan omforma materian som de vill eller projicera bilder i vår hjärna så vi tror vi ser en människa. Det som är intressant är deras syfte o metod som alltmer lutar åt ett fientligt övertagande av vår planet efter att de bombat sönder allt eller startat ww3? Enligt uppgift föredrar de mindre syre o mer radioaktiv strålning än vi. Det förklarar varför de förgiftar hela planeten. Dessutom har de sparat alla fröer o DNA för att kunna sätta igång en ny ”avel” av nya slavar. En del påstås dessutom vara mer eller mindre som Darth Vader i Star Wars, hybrider mellan dator och varelse. En del menar att filmen bygger på vad som pågått i universum o pågår nu. Det finns en otrolig rikedom av liv därute där alla inte är ”humanoider” som påminner om oss. The ”Greys” ska tydligen vara deras cyborgs som slavar för dem. Själva bor de enligt bl a Alex Collier, Corey Goode, David Wilcock m fl under jord i grottsystem som är miljoner år gamla med sjöar, skogar o konstgjorda solar. Projekt ”Montauk” var superhemligt där de höll till o NSA o NASA levererade dem levande barn som föda i utbyte mot deras super avancerade teknologi; att färdas i rymden, teleportering samt högteknologiska vapen o kristall- samt plasmateknik med bl a smart-phones och LCD skärmar. Hela himlen är en stor bioduk för dem där de kan projicera exakt vad de vill att vi ska se.

Oavsett om Thoth dök upp ur tomma intet på Atlantis eller inte o bestämde sig för att börja beskriva manualer för hur ”svartskallarna ” (ordagrant citat från tavlorna, inte mitt) skulle bete sig eller inte, så har vi enligt texterna ett gäng ”mästare” (apkallus) som bestämmer sig för att ge sig ut på korståg för att lära ”mänskligheten” hur man uppför sig o dyrkar dem om man vill ha ett evigt liv bland ”gudarna”? Då deras egen civilisation gått under. Mycket oklart varför ett kometregn dratt ner o orsakat vulkan-utbrott över mitt-atlant-ryggen så alla drunknar? De far till världens fyra hörn; AMERICA, AFRICA. SYDOST-ASIEN o EURO-ASIA. Här lärde de folket att veta hut. En titt på Talmud, Gamla Testamentet, Koranen o Jesuit-eden borde ge en hint? ”Genom fruktan skall deras utsedda kungar regera” över de små slav-dvärgarna. Emellan varven tar de en o annan inkvisition, bränner, korsfäster, torterar o halshugger några så vi inte får för oss några idéer? Lite världskrig oxå för säkerhets skull? Det decimerar otyget som ynglar av sig nåt fruktansvärt? Men det vill de inte stävja genom någon uppmaning till begränsning, tvärtom, de ber dem ”berika världen som stjärnorna” eller nån annan poetisk smörja. ”Spelare” eller ”players” är vad de är i mina ögon, mäster-manipulatörer som vet exakt hur de ska smörja oss in i slaktbåset. Som ”fishermen” krokar de ett bete o när vi tar det vevar de in, släpper lite lina om vi sprattlar eller krokar på mer bete för att sedan veva in igen. Vi går på det varje gång, som de naiva kärleks-törstande idioter vi är.