Kungen över andar och demoner?

Kung Solomon styrde 72 ”daimons”  som hjälpte honom bygga sitt tempel i Jerusalem som senare förstördes, återbyggdes och förstördes igen. Det är många insatta i de hemliga sällskapen som menar att deras mål är att bygga upp det igen. Solens och ”New World Order”  ”demonerna” verkar dock ha flyttat solens huvudstad till Kazakstan där hela stan bokstavligen är babylonisk med soldyrkan. Daimons behöver dock inte bara vara onda andar utan kunde avse goda, säkert änglar också.  [1]

Ett annat namn är Refaims som framställs som ”skuggor”/ ”Sheols” av dödsriket. [2]

Vissa menar att de kan ha varit grå aliens som påstås vara skapade av samt tjänare till ”Reptil-aliens” o inte helt organiska, dvs halvt robotar.  Paul Hertz för NASA har i en intervju talat om multi– eller ”interdimensionella varelser” som kan gå emellan dimensionerna. Vissa ”aliens” är allstå ”spöken”?

”Om folk visste vad vi vet skulle de inte sova om nätterna”

sa Paul innan de tog bort videon o dementerade att han någonsin sagt det. De ljög alltså.

Refaims spekulerar vissa kunde vara ett folkslag i Caanan som var mycket långa. De  är den armé som ska väckas i slutet av tiden o” rena” jorden;   [3]

Refaims är den armé som ska väckas i slutet av tiden o” rena” jorden;

Go my people, enter your rooms and shut the doors behind you; hide yourselves for a little while until his wrath has passed by.  See, the Lord is coming out of his dwelling to punish the people of the earth for their sins. The earth will disclose the blood shed on it; the earth will conceal its slain no longer.”

De som sett ”aliens” i verkligheten [4]  menar att en del ser ut som vår ”bild” av satan med horn. Sydfrikanen Credo Mutwa säger detsamma i videon med David Icke [5]. Det uppges oxå finnas sk. ”hybrider” mellan människor o ”reptilerna” som kallas ”Draconians” som de påstått skapat medvetet.  [6]

ASMODEUS (A) Persien) är oxå kung över demonerna o helvetet o bestraffare [7]. Han gillar särskilt att förstöra oskulders skönhet o nygiftas lycka. [8] Solomon använder Belsebub för att ta in A i vår värld. I vissa myter nämns A som Saturn som slogs bredvid Lucifer o andades eld. Om A är Saturn och andades eld likt Yaldabaoth o slogs bredvid Lucifer, vem är då Saturn o vem är Lucifer? Är inte L kungen av demoner? Eftersom Zeus är Ju Piter (Vår far) så är han utesluten?  Zeus son är mycket riktigt  Abaddon / Apollo (A), vilket som av en händelse betyder ”förstöraren” o oxå är en ängel från avgrunden/abyss/absu/Tartarus.

Han är kung av en arme av gräshoppor som slukar allt. [9] vilket även  Jehovas citerar (Rev 20:1-3 ) där ängeln har nyckeln till avgrunden o är utsänd av Gud.

Abaddon påstås vara ett annat namn för Jesus efter hans återuppståndelse! ? Fundera även lite på bilderna av Osiris, Horus och Isis med nyckeln i handen?

I Acts of Thomas är Abaddon en demon eller satan själv. Gnostiker  spekulerar att Zeus är både Yahve och satan o  Abaddon hans son.  Helt obetydlig kan han inte vara om Hitler gjorde besväret att flytta samt kopiera Zeus altare? [10] (Rev 2:3 ?)

I rev 9:11 [11] stiger han upp som den röda besten/dödsängeln (rev. 17:3) 

"När de har slutfört sitt uppdrag ska odjuret som stiger upp från avgrunden attackera och besegra och döda dem. Deras lik ska sedan ligga på gatan i den stora stad som andligt talat kallas Sodom och Egypten, och där deras ( vår vore väl bättre ord?) Herre också blev korsfäst. M från alla länder o stammar o språk o folk ska under tre o en halv dag se deras kroppar ligga där, o de ska inte tillåta att de begravs. Men jordens invånare ska glädja sig över dem. De ska jubla o skicka presenter till varandra, eftersom dessa båda profeter (?) plågat jordens invånare så mycket." [12]

Notera andligt? betyder det att det kan va en annan stad ? deras herre ? vilken då? Vidare TVÅ profeter som plågat världen? Vilka kan det vara? Då Uppenbarelseboken är NYA testamentet o John säger sig ha skrivit den, är det ett märkligt uttalande? De profeter närmast till hands är Jesus samt Mohammed? Med tanke på Jesus likheter med Lucifer, Apollo, Dionysos m fl är det inte otänkbart även om det för många är det i hjärtat? Kan vi ha blivit så totalt lurade? Eller är det bara bilden o namnet Jesus o inte personen Yeshua ? Sedan slängs de i avgrunden;

"Draken binds för tusen år;  Efter det fick jag se en ängel komma ner från himlen. Han hade nyckeln till avgrunden och en stor kedja i sin hand. Han grep draken, den gamla ormen, som är djävulen eller Satan, och band honom för tusen år.  Sedan kastade ängeln ner honom i avgrunden och låste den och förseglade den, så att han inte kunde bedra folken förrän de tusen åren hade gått. Men efter det måste han släppas lös igen för en kort tid." [13]

Men här nämns Jesus o Gud som om de vore på samma sida?

"Jag såg också troner, och på dem satte sig de som hade fått rätt att döma. Jag såg också de människor som hade halshuggits för Jesus vittnesbörd och Guds ord. De hade inte tillbett odjuret eller dess bild och hade inte tagit emot dess märke på sina pannor eller sina händer. De fick liv igen och regerade med Kristus i tusen år. Men resten av de döda blev inte levande igen förrän de tusen åren var över. Detta är den första uppståndelsen. Lycklig och helig är den som får vara med om den första uppståndelsen. Den andra döden har ingen makt över dem, utan de ska vara präster åt Gud och Kristus och regera med honom i tusen år."

 Han är  närvarande när Jesus dör o hette först Muriel med uppgift att vakta jorden. Alla var rädda för honom. De som vördade honom skulle sparas.  I The Last Judgement tar A själarna till Valley of Josaphat.  I bibeln är det "the bottomless pit" / abyss demonerna hålls fångna. [14]  Så frågan är nu om A är Jesus , brodern, Lucifer eller antikrist ?

 


 1. Book of Salomon   
 2. (Isa 14:9, 26:14,  26:19  Ps 88:10; Prov 2:18, 9:18, 21:16;Job 26:5,  2 Chron 16:12. )
 3. i Isaiah 26 o uppenbarelseboken
 4. Video tips;  Unacknowledged, David Wilcock, Montauk project 
 5. https://youtu.be/4apWOUNOx64
 6. Se gärna Dan Winter som har bättre överblick på genologin över universums skapelser. Lite märkligt är att de påstås kunna anta mänsklig form o göra sig osynliga? Man undrar om de är en sorts  ”demoner” eller de sumeriska ”gudarna”?  
 7. från Stora Björn/ Karlavagnen dvs Enlil 
 8. Låter mer som en avundsjuk sate än någon som ska straffa elaka?
 9. Se Dead Sea scrolls, Thanksgiving hymn [/footnote  En del tolkar A som agent för Gud o t om Jesus, som har nyckeln till dödsriket o en del menar att A är en plats där själar förstörs.

  A är en ängel sänd av Gud att göra hans jobb, inte Satan, menar metodisterna. [footnote]  The Interpreter's Bible 

 10. Tankarna går till Indiana Jones och förbundsarken med nazisterna
 11.   Lite märkligt sammanträffande med 9/11 då > 3 000 själar brann upp? Å vad gör SHIVA utanför CERN med logo av S? Ska de öppna dödsriket?
 12.  De två vittnena;  
 13. notera att både drake o orm används för HEN
 14. "The Enthronement of Abbaton"o Apocalypse of Bartholomew