Kung SolOmOn

Kung Solomon styrde 72 ”daimons”  som nämns i Book of Salomon. Detta ökar i mina ögon hans odds för antichrist. Vad många dock inte vet är att ”DAIMONS”/ demoner avsåg alla andar, även de goda. Så möjligen var de ”snälla” ?? Om Refaims är demoner eller Nefilims/ Watchers, änglar /andar eller t om ett folkslag som skulle bott i Caanan som var mycket långa är omdiskuterat. De framställs som ”skuggor”[1] av dödsriket. [2]Vissa menar att de kan ha varit  ”grey -aliens” som är mer som ”robotar”. De påstås ju vara oorganiska o skapade av o tjänare till ”Reptil-aliens”. [3]

Refaims [4] är den armé som ska väckas i slutet av tiden o” rena” jorden;

"Go my people, enter your rooms and shut the doors behind you; hide yourselves for a little while until his wrath has passed by.  See, the Lord is coming out of his dwelling to punish the people of the earth for their sins. The earth will disclose the blood shed on it; the earth will conceal its slain no longer."

De som sett ”aliens” i verkligheten [5]  menar att en del ser ut som vår "bild" av Satan med horn. Sydfrikanen Credo Mutwa säger detsamma i videon med David Icke. Det uppges oxå finnas sk. ”hybrider” mellan människor o ”reptilerna” som kallas ”Draconians” . De har tydligen skapat den rasen medvetet.  [6]

ASMODEUS (A) Persien) är oxå kung över demonerna o helvetet o bestraffare[7]. Han gillar särskilt att förstöra oskulders skönhet o nygiftas lycka. [8] Solomon använder Belsebub för att ta in A i vår värld. I vissa myter nämns han som Saturn o slogs bredvid Lucifer o andades eld. [9]

Abaddon / Apollo (A), son av Zeus betyder "förstöraren" o är en ängel från avgrunden. I rev 9:11 [10] stiger han upp som den röda besten/dödsängeln [11] Han är kung av en arme av gräshoppor som slukar allt. Dead Sea scrolls- Thanksgiving hymn [/footnote  En del tolkar A som agent för Gud o t om Jesus, som har nyckeln till dödsriket o en del menar att A är en plats där själar förstörs. I Metodisternas  The Interpreter's Bible står: " A är en ängel av Gud inte Satan o gör hans jobb. Jehovas citerar Rev 20:1-3 där ängeln har nyckeln till avgrunden o utsänd av Gud.  Abaddon är ett annat namn för Jesus efter hans återuppståndelse!

I Gnostiska Acts of Thomas är Abaddon en demon eller satan själv. Vissa spekulerar att Zeus är Satan o  Abaddon hans son. Altaret av Zeus flyttades o kopierades av Hitler Varför? ( Rev 2:3 ?)

I "The Enthronement of Abbaton"o Apocalypse of Bartholomew är han närvarande när Jesus dör o hette först Muriel med uppgift att vakta jorden o alla var rädda för honom. De som vördade honom skulle sparas. I The Last Judgement tar A själarna till Valley of Josaphat. Är A Kristus, hans bror och/eller antikrist det är frågan?

I bibeln är det " the bottomless pit" ABYSS , ORCUS (latin) demonerna hålls fångna. Tartarus är ett annat ofta använt ord där de ska hamna i enligt uppenbarelse-boken 11 De två vittnena;

"När de har slutfört sitt uppdrag ska odjuret som stiger upp från avgrunden attackera och besegra och döda dem. Deras lik ska sedan ligga på gatan i den stora stad som andligt talat kallas Sodom och Egypten, och där deras ( vår vore väl bättre ord?) Herre också blev korsfäst. M från alla länder o stammar o språk o folk ska under tre o en halv dag se deras kroppar ligga där, o de ska inte tillåta att de begravs. Men jordens invånare ska glädja sig över dem. De ska jubla o skicka presenter till varandra, eftersom dessa båda profeter (?) plågat jordens invånare så mycket."

Notera andligt? betyder det att det kan va en annan stad ? deras herre ? vilken då? Vidare TVÅ profeter som plågat världen? Vilka kan det vara? Då Uppenbarelseboken är NYA testamentet o John säger sig ha skrivit den, är det ett märkligt uttalande? De profeter närmast till hands för mig är Jesus själv samt Mohammed? Med tanke på J s alla likheter med Lucifer, Apollo, Dionysos mm är det inte otänkbart även om det för många kristna i hela världen förstås är det i hjärtat. Kan vi ha blivit så totalt lurade? Eller är det bara bilden o namnet av JESUS och inte personen YASHUA eller CHRISTUS som möjligen gått omkring reinkarnerad här flera gånger? Sedan slängs de i avgrunden;

"Draken binds för tusen år;  Efter det fick jag se en ängel komma ner från himlen. Han hade nyckeln till avgrunden och en stor kedja i sin hand. Han grep draken, den gamla ormen, som är djävulen eller Satan, och band honom för tusen år.  Sedan kastade ängeln ner honom i avgrunden och låste den och förseglade den, så att han inte kunde bedra folken förrän de tusen åren hade gått. Men efter det måste han släppas lös igen för en kort tid."  (notera att både drake o orm används för HEN)

Nedan nämns Jesus o Gud i samma mening som om de vore på samma sida. Detta märke är märkligt, för har man inte Guds märke klarar man sig inte heller?

"Jag såg också troner, och på dem satte sig de som hade fått rätt att döma. Jag såg också de människor som hade halshuggits för Jesus vittnesbörd och Guds ord. De hade inte tillbett odjuret eller dess bild och hade inte tagit emot dess märke på sina pannor eller sina händer. De fick liv igen och regerade med Kristus i tusen år. Men resten av de döda blev inte levande igen förrän de tusen åren var över. Detta är den första uppståndelsen. Lycklig och helig är den som får vara med om den första uppståndelsen. Den andra döden har ingen makt över dem, utan de ska vara präster åt Gud och Kristus och regera med honom i tusen år."

 

Lilith, ursprungligen demon i hebreiska texter var Adams första fru i The Alphabet of Ben Sira, Hon krävde jämlikhet o Adam begär en ny fogligare fru, Eva. Lillith förvisas o blir en hämnande demon, likt Medusa som förbannades av Athena med sju ormhuvuden för att hon var så vacker att hennes make ZEUS våldtagit henne. Deras barn Pegasus föds när Medusas huvuden huggs av.

 

 

 


 1. eller "Sheols"( hebreiska)
 2. (Isa 14:9, 26:14,  26:19  Ps 88:10; Prov 2:18, 9:18, 21:16;Job 26:5,  2 Chron 16:12. )
 3. Videotips: Dr Greers Unacknowledged  .

  Direktören för NASA har i TV intervju talat om multi- eller inter -dimensionella varelser som har kontakt med oss. Några ”aliens” skulle alltså vara  ”spöken” från en annan dimension som besöker oss.

  ”Om folk visste vad vi vet skulle de inte sova om nätterna” sa Paul Hertz direktör för NASA. [footnote]Intervju jag själv såg innan NSA tog bort den o dementerade att han sagt det. De ljög alltså.

 4. i Isaiah 26 o uppenbarelseboken
 5. Video tips; David Wilcock, Montauk project mm
 6. Se gärna Dan Winter som har bättre överblick på genologin över universums skapelser. Lite märkligt är att de påstås kunna anta mänsklig form o göra sig osynliga? Man undrar om de är en sorts  ”demoner” eller de sumeriska ”gudarna”?  
 7. från Stora Björn/ Karlavagnen (Enlil)
 8. Låter mer som en avundsjuk sate än någon som ska straffa elaka?
 9. Yaldabaoth igen?
 10.   Lite märkligt sammanträffande med 9/11 då > 3 000 själar brann upp? Å vad gör SHIVA utanför CERN med logo av S? Ska de öppna dödsriket?
 11. rev. 17:3